MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'DAN AİLE BOYU MESAJ

Siyaset 11.09.2023 - 09:41, Güncelleme: 11.09.2023 - 09:41
 

MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'DAN AİLE BOYU MESAJ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bugün  eşi Betül Yıldızlı ile birlikte çocukları Nazım ve Zeynep Yıldızlı'yı yeni eğitim yılları için okullarına teslim ettiler.. 2023/2024 Eğitim yılı mesajını o anların fotoğrafı ile paylaşan Milletvekili Yıldızlı, mesajında "Sevgili öğrencilerimiz, eli öpülesi saygıdeğer  öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz; 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başarı ve üretkenlik ile tamamlanmasını temenni ediyor, evlatlarımıza zihin açıklığı diliyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bugün  eşi Betül Yıldızlı ile birlikte çocukları Nazım ve Zeynep Yıldızlı'yı yeni eğitim yılları için okullarına teslim ettiler..

2023/2024 Eğitim yılı mesajını o anların fotoğrafı ile paylaşan Milletvekili Yıldızlı, mesajında "Sevgili öğrencilerimiz, eli öpülesi saygıdeğer  öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz; 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başarı ve üretkenlik ile tamamlanmasını temenni ediyor, evlatlarımıza zihin açıklığı diliyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.