MHP il başkanı salonu terk etti tepkiler çığ gibi büyüdü

Siyaset 10.11.2023 - 05:57, Güncelleme: 10.11.2023 - 05:57
 

MHP il başkanı salonu terk etti tepkiler çığ gibi büyüdü

KOCAELİ HABERİ
Kadın Basketbol Milli Takımımızın İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Sor Salonu’nda Slovakya ile karşı karşıya geldiği milli maçta protokol krizi çıktı. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bu durumu protesto ederek salonu terketti.. Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçında Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Kadın Basketbol Milli Takımımızın Slovakya ile karşı karşıya geldiği maçta protokol krizi yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş daha öncesinden hazırlanan protokol oturma düzeni dışında bir uygulamayla karşılaştı. Oturma düzenindeki aykırılığa tepki gösteren, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş salonu terk etti. MHP İl Başkanlığı’na atılan protokol oturma düzeninde Cumhur İttifakı İl Başkanları Şahin Talus ve Murat Nuri Demirbaş’ın yan yana bulunan koltuklardaki oturma düzeninin sonradan değiştirildiği öğrenilirken, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yetkililerin oturma düzeninin Valilik talimatıyla değiştirilerek MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın protokoldeki yerinin sonradan arka sıraya alındığı ifade edildi. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'ın karşılaştığı bu durumu protesto ederek salonu terketmesi sonrasında bu durumun sonrasında çok sayıda partili sosyal medyadan gösterdiği tepkide "MHP'ye ve Devlet Bahçeli'nin uç beyi konumundaki İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'a karşı yapılan bir saygısızlık olduğu" ifadelerine yer verdiler.
KOCAELİ HABERİ

Kadın Basketbol Milli Takımımızın İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Sor Salonu’nda Slovakya ile karşı karşıya geldiği milli maçta protokol krizi çıktı. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bu durumu protesto ederek salonu terketti..

Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçında Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Kadın Basketbol Milli Takımımızın Slovakya ile karşı karşıya geldiği maçta protokol krizi yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş daha öncesinden hazırlanan protokol oturma düzeni dışında bir uygulamayla karşılaştı. Oturma düzenindeki aykırılığa tepki gösteren, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş salonu terk etti.

MHP İl Başkanlığı’na atılan protokol oturma düzeninde Cumhur İttifakı İl Başkanları Şahin Talus ve Murat Nuri Demirbaş’ın yan yana bulunan koltuklardaki oturma düzeninin sonradan değiştirildiği öğrenilirken, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yetkililerin oturma düzeninin Valilik talimatıyla değiştirilerek MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın protokoldeki yerinin sonradan arka sıraya alındığı ifade edildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'ın karşılaştığı bu durumu protesto ederek salonu terketmesi sonrasında bu durumun sonrasında çok sayıda partili sosyal medyadan gösterdiği tepkide "MHP'ye ve Devlet Bahçeli'nin uç beyi konumundaki İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'a karşı yapılan bir saygısızlık olduğu" ifadelerine yer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.