MHP GEBZE'DE BÜYÜK BULUŞMA

Siyaset 27.11.2021 - 19:53, Güncelleme: 27.11.2021 - 21:56
 

MHP GEBZE'DE BÜYÜK BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ
MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olarak bu akşam Gebze'de gerçekleşti.  MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Cumhur İttifakı ortakları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağladı.. MHP 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olark Gebze'de yapıldı. Bu akşam saat:19:00'da Gebze Kent Meydanı Kardelen Nikah Salonunda düzenlenen programa MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek konuşmacı olarak katılım sağladı.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in programa devetine icabet eden çok sayıda Gebzeli vatandaşlar ve partililer MHP Kurmaylarının Türkiye'nin ekonomik ve saiyasi durumunu özetleyen değerlendirmeleri dinleme olanağı buldular.. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Murat Çoban, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Dilovası İlçe Başkanı  Ali Demiray, Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yetkilileri, İl İlçe Yöneticileri, Bölge Temsilcilikleri, Mahalle Yetkilileri, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Komisyon Yetkileri, Genç Bozkurtlar, Muhtarları, STK Temsilcileri, Sendika Temsilcileri ve Ülkücüler ve Gebzelilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.. MHP Gebze ilçe Teşkilatı tarafından programa katılımından dolayı Cumhur İttifakı ortakları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de teşekkür plaketi takdim edildi..  
KOCAELİ HABERİ

MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olarak bu akşam Gebze'de gerçekleşti.  MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Cumhur İttifakı ortakları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de katılım sağladı..

MHP 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olark Gebze'de yapıldı. Bu akşam saat:19:00'da Gebze Kent Meydanı Kardelen Nikah Salonunda düzenlenen programa MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek konuşmacı olarak katılım sağladı..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in programa devetine icabet eden çok sayıda Gebzeli vatandaşlar ve partililer MHP Kurmaylarının Türkiye'nin ekonomik ve saiyasi durumunu özetleyen değerlendirmeleri dinleme olanağı buldular..

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Murat Çoban, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Dilovası İlçe Başkanı  Ali Demiray, Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yetkilileri, İl İlçe Yöneticileri, Bölge Temsilcilikleri, Mahalle Yetkilileri, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Komisyon Yetkileri, Genç Bozkurtlar, Muhtarları, STK Temsilcileri, Sendika Temsilcileri ve Ülkücüler ve Gebzelilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi..

MHP Gebze ilçe Teşkilatı tarafından programa katılımından dolayı Cumhur İttifakı ortakları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de teşekkür plaketi takdim edildi..

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.