MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA

Siyaset 27.09.2024 - 21:00, Güncelleme: 27.09.2024 - 21:00
 

MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI ÖZTÜRK'TEN İLK AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz günlerde MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Coşkun Öztürk makamına oturduktan sonra ilk açıklamasını yaptı.. Başkan Öztürk sosyal medya sayfasından da paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin tensipleri, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın'ın onayı ve İl Başkanımız Sn.Tuncay Batı'nın görevlendirmesi ile MHP Gebze İlçe başkanlığına görevlendirilmiş bulunarak bugün ilk mesaimize başlamış bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün " Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır " düsturu ile, Kocaeli'nin en büyük İlçesi, sanayinin başkenti ve Anadolu'nun hemen hemen her kesiminden vatandaşlarımızın ikamet ettiği Gebzemizde görev yapma sorumluluğunun bilincinde, başta Gebzemiz olmak üzere Cumhur İttifakı ruhu ve Sn. Genel Başkanımızın politikalarını sahaya yansıtma görevini Allah'ın izni ile icra edeceğiz. Bu bağlamda milliyetçi- ülkücü hareketin kıymetli mensupları başta olmak üzere tüm Gebzeli hemşehrilerimizi MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Bu anlamlı görevi bizlere layık gören, başta muhterem Sn. Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın ve İl Başkanımız Sn. Tuncay Batı'ya teşekkürlerimi sunuyoruz. Bu kutsal görevde yanımızda olacak olan Yönetim Kurulumuza ve kıymetli Gebze halkına saygılarımı iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz günlerde MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanan Coşkun Öztürk makamına oturduktan sonra ilk açıklamasını yaptı..

Başkan Öztürk sosyal medya sayfasından da paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin tensipleri, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın'ın onayı ve İl Başkanımız Sn.Tuncay Batı'nın görevlendirmesi ile MHP Gebze İlçe başkanlığına görevlendirilmiş bulunarak bugün ilk mesaimize başlamış bulunmaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün " Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır " düsturu ile, Kocaeli'nin en büyük İlçesi, sanayinin başkenti ve Anadolu'nun hemen hemen her kesiminden vatandaşlarımızın ikamet ettiği Gebzemizde görev yapma sorumluluğunun bilincinde, başta Gebzemiz olmak üzere Cumhur İttifakı ruhu ve Sn. Genel Başkanımızın politikalarını sahaya yansıtma görevini Allah'ın izni ile icra edeceğiz. Bu bağlamda milliyetçi- ülkücü hareketin kıymetli mensupları başta olmak üzere tüm Gebzeli hemşehrilerimizi MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Bu anlamlı görevi bizlere layık gören, başta muhterem Sn. Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın ve İl Başkanımız Sn. Tuncay Batı'ya teşekkürlerimi sunuyoruz.

Bu kutsal görevde yanımızda olacak olan Yönetim Kurulumuza ve kıymetli Gebze halkına saygılarımı iletiyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.