Melih Gökçek 'Türkiye'yi uçuracağım" derken kendi fena çakıldı (VİDEO)

Güncel 29.06.2022 - 04:14, Güncelleme: 29.06.2022 - 04:14
 

Melih Gökçek 'Türkiye'yi uçuracağım" derken kendi fena çakıldı (VİDEO)

kocaeli haberi
Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek, Ekonomi Yazarı Murat Muratoğlu’nun attığı ironi twiti gerçek sanıp Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunduğunu iddia etti. "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir canlı yayın programında sosyal medyada yer alan Adıyaman'da 6 milyar dolarlık jelibon bulunduğuna dair paylaşımı gerçek sanıp üzerine değerlendirmede bulundu. Gökçek, "Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş." diyerek bunun üzerine araştırma yapacağını söyledi. Sunucunun "Fake falan olmasın başkanım?" sözlerine ise Gökçek, "Hayır fake değil. Resmi şey. Arka arkaya bulunuyor." yanıtını verdi. Gökçek daha sonra konuşmasına “yer altında bulunan bu tür şeyler Türkiye’yi uçuracak olan şeyler” diye devam etti.. Melih Gökçek'in bu gafı gece boyunca sosyal medyada en fazla konuşulan şey oldu..
kocaeli haberi

Ankara’nın eski belediye başkanı Melih Gökçek, Ekonomi Yazarı Murat Muratoğlu’nun attığı ironi twiti gerçek sanıp Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunduğunu iddia etti.

"Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş"

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir canlı yayın programında sosyal medyada yer alan Adıyaman'da 6 milyar dolarlık jelibon bulunduğuna dair paylaşımı gerçek sanıp üzerine değerlendirmede bulundu.

Gökçek, "Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş." diyerek bunun üzerine araştırma yapacağını söyledi.

Sunucunun "Fake falan olmasın başkanım?" sözlerine ise Gökçek, "Hayır fake değil. Resmi şey. Arka arkaya bulunuyor." yanıtını verdi.

Gökçek daha sonra konuşmasına “yer altında bulunan bu tür şeyler Türkiye’yi uçuracak olan şeyler” diye devam etti..

Melih Gökçek'in bu gafı gece boyunca sosyal medyada en fazla konuşulan şey oldu..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.