Mehmet Ali Okur ekibi tamamladı; Hazırlık nereye?

Siyaset 06.09.2022 - 16:58, Güncelleme: 06.09.2022 - 17:12
 

Mehmet Ali Okur ekibi tamamladı; Hazırlık nereye?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Mart-2021 tarihinde getiridiği TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden, Genel Müdürlük görevine devam ediyor.. Siyaseti hiç bir zaman ötelemeyen Mehmet Ali Okur'un, Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığınca da çeşitli illerde, Parti İl Koordinatörü olarak görevler aldığı da biliniyor.. 2023 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için ismini, kulislerde dahi hiç konuşturtmayan Mehmet Ali Okur'un, 2024 yerel seçimlerinde Gebze, Darıca veya Çayırova ilçelerinden birisine Belediye Başkan adaylığı düşündüğü ise yine siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor.. 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin başarılı Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan'ı tayin olduğu Darıca Belediyesi üzerinden MARTEK A.Ş'deki çalışma kadrosuna dahil eden Mehmet Ali Okur için "Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü hazır" diye konuluyordu ki, şimdi de Gebze Belediye önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Belediye Başkan yardımcılığını yapmış olan başarılı, proje insanı Sadık Albayrak'ın, MARTEK A.Ş. bünyesinde Danışman olarak göreve başladığı öğrenildi.. Ve bu gelişme ise siyaset kulislerinde  "Mehmet Ali Okur, Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü de hazır, Belediye Başkan yardımcısı da hazır" şeklindeki bir espriyi de beraberinde getirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Mart-2021 tarihinde getiridiği TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden, Genel Müdürlük görevine devam ediyor..

Siyaseti hiç bir zaman ötelemeyen Mehmet Ali Okur'un, Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığınca da çeşitli illerde, Parti İl Koordinatörü olarak görevler aldığı da biliniyor..

2023 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için ismini, kulislerde dahi hiç konuşturtmayan Mehmet Ali Okur'un, 2024 yerel seçimlerinde Gebze, Darıca veya Çayırova ilçelerinden birisine Belediye Başkan adaylığı düşündüğü ise yine siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor..

2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin başarılı Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan'ı tayin olduğu Darıca Belediyesi üzerinden MARTEK A.Ş'deki çalışma kadrosuna dahil eden Mehmet Ali Okur için "Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü hazır" diye konuluyordu ki, şimdi de Gebze Belediye önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Belediye Başkan yardımcılığını yapmış olan başarılı, proje insanı Sadık Albayrak'ın, MARTEK A.Ş. bünyesinde Danışman olarak göreve başladığı öğrenildi..

Ve bu gelişme ise siyaset kulislerinde  "Mehmet Ali Okur, Belediye Başkanı olursa Özel Kalem Müdürü de hazır, Belediye Başkan yardımcısı da hazır" şeklindeki bir espriyi de beraberinde getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.