Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer!

Magazin - Cemiyet 09.03.2022 - 08:34, Güncelleme: 09.03.2022 - 08:34
 

Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer!

kocaelihaberi
Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer! Candaş Tolga Işık tv100'e transfer oldu. Az Önce Konuştum artık tv100'de ekranlara gelecek. Gazeteci Işık'ın konuk listesi belli oldu. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e geniş bir yelpaze Son dönemde haber ve programlarıyla gündemi sarsan, Türkiye'nin tartışma konularını belirleyen tv100 bomba bir gazeteciye daha kadrosuna kattı. Candaş Tolga Işık artık Az Önce Konuştum programı ile tv100 ekranlarında olacak. tv100'ün Twitter hesabından Işık'ın programının tanıtımı Şampiyonlar Ligi müziği ile duyuruldu. Işık'ın konuk listesi ise 'bu müziği hak etti' dedirtti. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e, Bakan Özer'e geniş bir yelpazede konuklar yer aldı. aptığı haberler ve programlarla Türk televizyonlarına yeni bir soluk getiren, kısa sürede reytinglerde zirveyi zorlayan tv100 bomba bir transfere imza attı. Kadrosunda deneyimli televizyonculara, usta gazetecilere yer veren tv100, Candaş Tolga Işık'ı da transfer etti. Deneyimli gazeteci Işık artık çok sevilen programı Az Önce Konuştum ile her salı tv100 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. "NEREDE KALMIŞTIK?" Az Önce Konuştum'un Twitter hesabından programa gelecek konukların listesi ve tarihleri paylaşılarak, Işık'ın ve tv100'ün Twitter hesapları etiketlendi, "Nerde kalmıştık?" diye soruldu.
kocaelihaberi

Medya dünyasında çok konuşulacak bomba transfer! Candaş Tolga Işık tv100'e transfer oldu. Az Önce Konuştum artık tv100'de ekranlara gelecek. Gazeteci Işık'ın konuk listesi belli oldu. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e geniş bir yelpaze

Son dönemde haber ve programlarıyla gündemi sarsan, Türkiye'nin tartışma konularını belirleyen tv100 bomba bir gazeteciye daha kadrosuna kattı. Candaş Tolga Işık artık Az Önce Konuştum programı ile tv100 ekranlarında olacak. tv100'ün Twitter hesabından Işık'ın programının tanıtımı Şampiyonlar Ligi müziği ile duyuruldu. Işık'ın konuk listesi ise 'bu müziği hak etti' dedirtti. Hasan Can Kaya'dan, Meral Akşener'e, Bakan Özer'e geniş bir yelpazede konuklar yer aldı.

aptığı haberler ve programlarla Türk televizyonlarına yeni bir soluk getiren, kısa sürede reytinglerde zirveyi zorlayan tv100 bomba bir transfere imza attı. Kadrosunda deneyimli televizyonculara, usta gazetecilere yer veren tv100, Candaş Tolga Işık'ı da transfer etti.

Deneyimli gazeteci Işık artık çok sevilen programı Az Önce Konuştum ile her salı tv100 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

"NEREDE KALMIŞTIK?"

Az Önce Konuştum'un Twitter hesabından programa gelecek konukların listesi ve tarihleri paylaşılarak, Işık'ın ve tv100'ün Twitter hesapları etiketlendi, "Nerde kalmıştık?" diye soruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.