Mahmud Efendi hastaneye kaldırıldı!

Sağlık 05.06.2022 - 18:12, Güncelleme: 05.06.2022 - 18:12
 

Mahmud Efendi hastaneye kaldırıldı!

kocaeli haberi
İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmud Efendi, enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındı. İsmailağa Cemaati'nden konuya dair açıklama geldi. Türkiye'nin önde gelen İslam alimlerinden, mütefekkir ve mutasavvıf Mahmud Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. Kamuoyunda Mahmud Efendi olarak tanınan Ustaosmanoğlu'nun enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı belirtildi. İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Üstadımız, Mahmud Efendi Hazretlerimiz enfeksiyona bağlı rahatsızlanması sebebiyle hastahanede müşahede altına alınmıştır. Şeyhimizin tez zamanda şifa bulması için başta ihvanımız olmak üzere Efendi Hazretlerimizin tüm sevenlerini duaya davet ediyoruz."
kocaeli haberi

İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmud Efendi, enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındı. İsmailağa Cemaati'nden konuya dair açıklama geldi.

Türkiye'nin önde gelen İslam alimlerinden, mütefekkir ve mutasavvıf Mahmud Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. Kamuoyunda Mahmud Efendi olarak tanınan Ustaosmanoğlu'nun enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı belirtildi.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Üstadımız, Mahmud Efendi Hazretlerimiz enfeksiyona bağlı rahatsızlanması sebebiyle hastahanede müşahede altına alınmıştır. Şeyhimizin tez zamanda şifa bulması için başta ihvanımız olmak üzere Efendi Hazretlerimizin tüm sevenlerini duaya davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.