MAHKUM DİZİSİNİN NAZLI'SI GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN YEĞENİ ÇIKTI

Magazin - Cemiyet 12.03.2022 - 10:58, Güncelleme: 12.03.2022 - 11:13
 

MAHKUM DİZİSİNİN NAZLI'SI GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN YEĞENİ ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
FOX'ta yayınlanan Mahkum dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizide 'Nazlı'  karakteri dikkat çekti. Alya Sude Mazak'ın canlandırdığı 'Nazlı'  karakterinin dizideki gizemi merak ediliyor. Peki ama Alya Sude Mazak kimdir, kaç yaşında? Mahkum dizisinin Nazlı'sını oynayan çocuk oyuncu Alya Sude Mazak, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Elüstü'nün baldızının kızı çıktı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Fatih Araç, Gebze'ye teyzesini ziyarete gelen Alya ile çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Çocukların yüzü hep gülsün, Mahkum dizisi oyuncusu yeğenimiz Alya ile gülerek verdik pozumuzu." sözleri ile paylaştı.. Alya Sude Mazak kimdir? Alya Sude Mazak 21 mart 2016 doğumlu olan Alya Sude Mazak 6 yaşının içindedir. İstanbul doğumlu olan Alya Sude Mazak Mine ve Sezer Mazak’ın evlatlarıdır. Ailesi tarafından bir cast ajansına kaydolarak oyunculuğa başlayan Alya Sude Mazak oyunculuğun yanında modellikte yapmaktadır.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

FOX'ta yayınlanan Mahkum dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Sevilen dizide 'Nazlı'  karakteri dikkat çekti. Alya Sude Mazak'ın canlandırdığı 'Nazlı'  karakterinin dizideki gizemi merak ediliyor. Peki ama Alya Sude Mazak kimdir, kaç yaşında?

Mahkum dizisinin Nazlı'sını oynayan çocuk oyuncu Alya Sude Mazak, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Elüstü'nün baldızının kızı çıktı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Fatih Araç, Gebze'ye teyzesini ziyarete gelen Alya ile çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Çocukların yüzü hep gülsün, Mahkum dizisi oyuncusu yeğenimiz Alya ile gülerek verdik pozumuzu." sözleri ile paylaştı..

Alya Sude Mazak kimdir?

Alya Sude Mazak 21 mart 2016 doğumlu olan Alya Sude Mazak 6 yaşının içindedir. İstanbul doğumlu olan Alya Sude Mazak Mine ve Sezer Mazak’ın evlatlarıdır. Ailesi tarafından bir cast ajansına kaydolarak oyunculuğa başlayan Alya Sude Mazak oyunculuğun yanında modellikte yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.