LİSTEYE GÖRE KOCAELİ’DE BÜYÜKAKIN’DAN GAYRİSİ YOK

Siyaset 30.06.2022 - 04:17, Güncelleme: 30.06.2022 - 04:17
 

LİSTEYE GÖRE KOCAELİ’DE BÜYÜKAKIN’DAN GAYRİSİ YOK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türk siyaseti üzerine medyada yaptığı sert ve radikal yorumlar ile dikkat çeken Hakan Bayrakçı’nın yönetimindeki, SONAR kamuoyu belediyeler ile ilgili olarak yaptıkları yeni bir anket sonuçlarını açıkladı.. Ak Partili ve CHP’li büyükşehir belediyelerinin ilk 10’u ile diğer ilçe belediye başkanlarının ilk 10’unda yer alarak başarılı bulunan belediyeler ve başkanlarının isimleri açıklandı.. SONAR anket sonuçlarına göre Ak Partili büyükşehir belediyeleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2. sırada yer alırken, Türkiye genelindeki belediyeler arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yüzde 56,3 ile 4. sırada yer aldı.. Türkiye geneli ilçe belediyelerindeki sıralamada ise Kocaeli’den, başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere ne 11 Ak Partili belediye başkanlarından bir tanesi, ne de CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet listeye giremedi.. Kamuoyu anket şirketlerine ve yayınladıkları anket sonuçlarına güvenirsiniz veya güvenmezsiniz, oranlarına itibar edersiniz etmezsiniz o ayrı bir şey lakin her seçim sonucunda üç aşağı beş yukarı derken illa da sandık sonuçlarını yakaladıklarını çokça gördük.. Neyse yine Kocaeli siyasetinden devam edelim.. SONAR’ın bu anket sonuçlarına göre; Kocaeli’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan gayrisi, 2024 yerel seçimlerinin aday listesinde belediye başkan adayı olarak yok.. Niçin mi yok? Vallahi bu anket sonuçları, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne düşerse eğer her ikisi de gözlerinin yaşına bakmaz bizim 12 ilçe belediye başkanlarının.. Hele hele Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, ülke genelindeki ekonomik sıkıntılara rağmen, geçtiğimiz 31 Mart 2019 seçiminde aldığı oyunu koruyarak, bugün seçim olsada yüzde 56,3 oranında oy alabildiği yerde, CHP ve  İYİ Parti genel başkanları, daha önceki “Fatma hanım, Kocaeli Büyükşehir’e yakışır” sözlerine rağmen,  anketin ilk 10’un da yer alamayan Fatma Kaplan Hürriyet’e Büyükşehir adaylığı falan vermez.. Evet anket bugün için böyle diyor.. Kocaelililer yarın için ne der bilinmez.. Lakin görünen köy de kılavuz istemez.. Sadece “Geliyor gelmekte olan” lafı ile bu gemi yürümez..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türk siyaseti üzerine medyada yaptığı sert ve radikal yorumlar ile dikkat çeken Hakan Bayrakçı’nın yönetimindeki, SONAR kamuoyu belediyeler ile ilgili olarak yaptıkları yeni bir anket sonuçlarını açıkladı..

Ak Partili ve CHP’li büyükşehir belediyelerinin ilk 10’u ile diğer ilçe belediye başkanlarının ilk 10’unda yer alarak başarılı bulunan belediyeler ve başkanlarının isimleri açıklandı..

SONAR anket sonuçlarına göre Ak Partili büyükşehir belediyeleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2. sırada yer alırken, Türkiye genelindeki belediyeler arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yüzde 56,3 ile 4. sırada yer aldı..

Türkiye geneli ilçe belediyelerindeki sıralamada ise Kocaeli’den, başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere ne 11 Ak Partili belediye başkanlarından bir tanesi, ne de CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet listeye giremedi..

Kamuoyu anket şirketlerine ve yayınladıkları anket sonuçlarına güvenirsiniz veya güvenmezsiniz, oranlarına itibar edersiniz etmezsiniz o ayrı bir şey lakin her seçim sonucunda üç aşağı beş yukarı derken illa da sandık sonuçlarını yakaladıklarını çokça gördük..

Neyse yine Kocaeli siyasetinden devam edelim..

SONAR’ın bu anket sonuçlarına göre; Kocaeli’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan gayrisi, 2024 yerel seçimlerinin aday listesinde belediye başkan adayı olarak yok..

Niçin mi yok?

Vallahi bu anket sonuçları, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne düşerse eğer her ikisi de gözlerinin yaşına bakmaz bizim 12 ilçe belediye başkanlarının..

Hele hele Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, ülke genelindeki ekonomik sıkıntılara rağmen, geçtiğimiz 31 Mart 2019 seçiminde aldığı oyunu koruyarak, bugün seçim olsada yüzde 56,3 oranında oy alabildiği yerde, CHP ve  İYİ Parti genel başkanları, daha önceki “Fatma hanım, Kocaeli Büyükşehir’e yakışır” sözlerine rağmen,  anketin ilk 10’un da yer alamayan Fatma Kaplan Hürriyet’e Büyükşehir adaylığı falan vermez..

Evet anket bugün için böyle diyor..
Kocaelililer yarın için ne der bilinmez..
Lakin görünen köy de kılavuz istemez..
Sadece “Geliyor gelmekte olan” lafı ile bu gemi yürümez..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.