LGS SONUÇLARI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Röpotajlar 05.06.2022 - 18:03, Güncelleme: 05.06.2022 - 18:03
 

LGS SONUÇLARI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
2022 LGS sınav sonuç tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu. Resmi ve özel okulların 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler 5 Haziran Pazar günü sınav heyecanını yaşadı. İyi bir liseye yerleşme amacıyla aylardır çalışan yaklaşık 1 milyonun üzerinde öğrenci Liselere Geçiş Sınavında ter döktü. Liselere Geçiş Sınavının sona ermesinin ardından gözler 2022  sınav sonuçlarına çevrildi. Liselere Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler; proje okulları, sosyal bilimler liseleri, fen liseleri, mesleki ve teknik anadolu lise tercihlerini gerçekleştirecekler. Sınava katılım sağlayan öğrenciler ve velilerin gözü "LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna çevrildi. LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS sınav sonuçları, 30 Haziran 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.
KOCAELİ HABERİ

2022 LGS sınav sonuç tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu.

Resmi ve özel okulların 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler 5 Haziran Pazar günü sınav heyecanını yaşadı. İyi bir liseye yerleşme amacıyla aylardır çalışan yaklaşık 1 milyonun üzerinde öğrenci Liselere Geçiş Sınavında ter döktü. Liselere Geçiş Sınavının sona ermesinin ardından gözler 2022  sınav sonuçlarına çevrildi. Liselere Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler; proje okulları, sosyal bilimler liseleri, fen liseleri, mesleki ve teknik anadolu lise tercihlerini gerçekleştirecekler. Sınava katılım sağlayan öğrenciler ve velilerin gözü "LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna çevrildi.

LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

LGS sınav sonuçları, 30 Haziran 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.