KURTLAR VADİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 26.06.2022 - 04:35, Güncelleme: 26.06.2022 - 04:44
 

KURTLAR VADİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Pek çok dizi ve filmde rol alan, 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Tuncay Kantarcı' karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu Osman Wöber, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği "Deve Tuncay" karakteriyle ün yapan 62 yaşındaki Osman Wöber kalp krizi sonucu vefat etti. Acı haberi ünlü oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu. "Çok üzgünüm. Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm.Başımız sağ olsun" 
KOCAELİ HABERİ

Pek çok dizi ve filmde rol alan, 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Tuncay Kantarcı' karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu Osman Wöber, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği "Deve Tuncay" karakteriyle ün yapan 62 yaşındaki Osman Wöber kalp krizi sonucu vefat etti.

Acı haberi ünlü oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu.

"Çok üzgünüm. Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm.Başımız sağ olsun" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.