KOMŞUDA BÜYÜK DEPREM!

Güncel 02.07.2022 - 02:57, Güncelleme: 02.07.2022 - 02:57
 

KOMŞUDA BÜYÜK DEPREM!

kocaeli haberi
İran'ın güneyinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem sonra halk sokaklara döküldü. İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na (İSNA) göre, merkez üssü Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Hemir ve Bender Lenge şehirleri çevresi olan 6,1 büyüklükteki deprem, yerel saatle 02.02'de kaydedildi. Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Can kaybı, yaralanma ya da maddi hasara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
kocaeli haberi

İran'ın güneyinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem sonra halk sokaklara döküldü.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı’na (İSNA) göre, merkez üssü Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Hemir ve Bender Lenge şehirleri çevresi olan 6,1 büyüklükteki deprem, yerel saatle 02.02'de kaydedildi.

Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.
Can kaybı, yaralanma ya da maddi hasara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.