KOLAYA BÜYÜK ZAM

Yaşam 10.05.2022 - 23:23, Güncelleme: 10.05.2022 - 23:25
 

KOLAYA BÜYÜK ZAM

KOCAELİ HABERİ
Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, kola fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Zam sonrasında 2,5 litre kolanın fiyatı 20 TL oldu. Geçen günlerde tütün ve tütün ürünleri, alkol ve süt zamlarına bir yenisi daha eklendi. Fiyatları daha önce eskiye göre bir hayli yükselmiş olan kola, Aralık ayında yapılan zamdan sonra 14-15 liraya kadar yükselmişti.  2022 yılının zamları kolayı es geçmeyerek kola fiyatlarına büyük bir zam yapıldı. Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, bir kola grubunun ürünlerine zam geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Aybaş'ın paylaşımı doğrultusunda, 1 litrelik kola 12 lira 50 kuruş, 2,5 litrelik kola ise 20 TL'den satışa çıkarılacak.  Aybaş, geçtiğimiz günlerde yapılan sigara zammına ait fiyat listesini paylaşırken 2,5 litre kolanın 20 lira, 1 litre kolanın ise 12,5 lira olacağını açıklamıştı.  
KOCAELİ HABERİ

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, kola fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Zam sonrasında 2,5 litre kolanın fiyatı 20 TL oldu.

Geçen günlerde tütün ve tütün ürünleri, alkol ve süt zamlarına bir yenisi daha eklendi. Fiyatları daha önce eskiye göre bir hayli yükselmiş olan kola, Aralık ayında yapılan zamdan sonra 14-15 liraya kadar yükselmişti. 

2022 yılının zamları kolayı es geçmeyerek kola fiyatlarına büyük bir zam yapıldı. Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, bir kola grubunun ürünlerine zam geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Aybaş'ın paylaşımı doğrultusunda, 1 litrelik kola 12 lira 50 kuruş, 2,5 litrelik kola ise 20 TL'den satışa çıkarılacak. 

Aybaş, geçtiğimiz günlerde yapılan sigara zammına ait fiyat listesini paylaşırken 2,5 litre kolanın 20 lira, 1 litre kolanın ise 12,5 lira olacağını açıklamıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.