KOCAELİ'NİN DADAŞ VALİSİ HEMŞERİLERİ İLE PİKNİKTE BULUŞTU

Güncel 25.08.2024 - 17:01, Güncelleme: 25.08.2024 - 17:23
 

KOCAELİ'NİN DADAŞ VALİSİ HEMŞERİLERİ İLE PİKNİKTE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Piknik Şöleni Gölcük't gerçekleştirildi.. Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunun Geleneksel Piknik Şölenine, aslen Erzurumlu olan Kocaeli'nin yeni valisi İlhami Aktaş'ta katılım sağlayarak Erzurumlu hemşerileri ile buluşup keyifli anlar yaşadı.. Kocaeli Erzurumluların pikniğine CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, Ak Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, Gümüşhane il milli eğitim müdürü Şener doğan ve Gebze kaymakamı Mehmet Ali Özyiğt başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı.. KEDFE  Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Geleneksel Piknik Şölenine katılan herkese teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Piknik Şöleni Gölcük't gerçekleştirildi..

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunun Geleneksel Piknik Şölenine, aslen Erzurumlu olan Kocaeli'nin yeni valisi İlhami Aktaş'ta katılım sağlayarak Erzurumlu hemşerileri ile buluşup keyifli anlar yaşadı..

Kocaeli Erzurumluların pikniğine CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, Ak Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, Gümüşhane il milli eğitim müdürü Şener doğan ve Gebze kaymakamı Mehmet Ali Özyiğt başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı..

KEDFE  Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Geleneksel Piknik Şölenine katılan herkese teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.