KOCAELİLİLER İÇİN 15 MAYIS PAZAR DA DOLU DOLU GEÇECEK

Eğitim-Kültür-Sanat 15.05.2022 - 09:08, Güncelleme: 15.05.2022 - 09:16
 

KOCAELİLİLER İÇİN 15 MAYIS PAZAR DA DOLU DOLU GEÇECEK

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na yazar ve kitap yağmaya devam ediyor.. 15 MAYIS PAZAR DA DOLU DOLU GEÇECEK ‘Şiir’ ana temasıyla kapılarını açan 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda 15 Mayıs Pazar günü Emrah Sefa Gürkan, Gri Koç, Okan Bayülgen, Pelin Çift, Bekir Develi, Doğu Perinçek, Nurullah Genç, Erol Erdoğan, Uğur Arslan’ın yanı sıra birçok yazar okuyucularıyla buluşacak. 4 AYRI SALONDA SÖYLEŞİ VE ETKİNLİK Kocaeli Kongre Merkezi’nde Akçakoca, Selim Sırrı Paşa, Karamürsel Alp ve Süleyman Paşa olmak üzere 4 ayrı salonda söyleşi ve etkinliklere sahne olan kitap fuarında ayrıca yayınevleri kendi stantlarında yazarlarına imza günleri düzenliyor. Alanda yayınevleri, sahaflar ve STK’lar için ayrıca özel olarak çadırlar da hazırlandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na yazar ve kitap yağmaya devam ediyor..

15 MAYIS PAZAR DA DOLU DOLU GEÇECEK

‘Şiir’ ana temasıyla kapılarını açan 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda 15 Mayıs Pazar günü Emrah Sefa Gürkan, Gri Koç, Okan Bayülgen, Pelin Çift, Bekir Develi, Doğu Perinçek, Nurullah Genç, Erol Erdoğan, Uğur Arslan’ın yanı sıra birçok yazar okuyucularıyla buluşacak.

4 AYRI SALONDA SÖYLEŞİ VE ETKİNLİK

Kocaeli Kongre Merkezi’nde Akçakoca, Selim Sırrı Paşa, Karamürsel Alp ve Süleyman Paşa olmak üzere 4 ayrı salonda söyleşi ve etkinliklere sahne olan kitap fuarında ayrıca yayınevleri kendi stantlarında yazarlarına imza günleri düzenliyor. Alanda yayınevleri, sahaflar ve STK’lar için ayrıca özel olarak çadırlar da hazırlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.