KOCAELİLİ SAĞLIKÇILAR 17 AĞUSTOS'A HAZIRLANIYOR

Güncel 09.07.2024 - 10:04, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:04
 

KOCAELİLİ SAĞLIKÇILAR 17 AĞUSTOS'A HAZIRLANIYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan‘a, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Anma Etkinlikleri kapsamında, 16 Ağustos tarihinde yapılması planlanan "Kocaeli Sağlık Afet Hazırlık Semineri" hakkında sunum gerçekleştirildi.. Sunumda, seminerde tanıtımı yapılacak olan "deprem döneminde sağlık" ile ilgili konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda Acil Sağlık hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Murat Soyuduru ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Ercan Kalabaş ile birim personelleri hazır bulundular..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan‘a, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Anma Etkinlikleri kapsamında, 16 Ağustos tarihinde yapılması planlanan "Kocaeli Sağlık Afet Hazırlık Semineri" hakkında sunum gerçekleştirildi..

Sunumda, seminerde tanıtımı yapılacak olan "deprem döneminde sağlık" ile ilgili konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda Acil Sağlık hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Murat Soyuduru ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzman Ercan Kalabaş ile birim personelleri hazır bulundular..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.