Kocaelili kadınların o girişimi ulusal basında

Güncel 25.11.2021 - 13:35, Güncelleme: 25.11.2021 - 13:35
 

Kocaelili kadınların o girişimi ulusal basında

KOCAELİ HABERİ
Dünya pazarına açılan Marmara  Kadın Kooperatifi, ulusal basında  Ticaret Bakanlığı nezdinde Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifi teşkilatı olarak öne çıkan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, ulusal basının gündeminde. TRT Haber’e konuşan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, binlerce ürünü e-ticaret ortamında dünya pazarına açtıklarını belirtti. KADIN EMEĞİ, E-TİCARET ORTAMINDA Kadınların el emeği, göz nuru ürünleri Ticaret Bakanlığı ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nin desteğiyle elektronik ticaret ortamına taşındı. Birlik, ürünlerin sadece satışını yapmıyor; ürün ne olursa olsun pazarlamadan markalaşmaya pek çok aşamada kadın girşimcilere destek sağlıyor. Tekstilden çinilere, bebek eşyalarından gıda ürünlerine, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği üyesi kadınlar tarafından üretilen el emeği, göz nuru binlerce ürün e-ticaretle dünya pazarına açıldı. On ayrı kolda faaliyet gösteren ve 300’ün üzerinde üyesi bulunan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, bu şekilde Türkiye’de üreten kadının sesi de oluyor.  HER AŞAMADA KADINLARIN YANINDA Dekorasyon malzemeleri, bebek eşyaları, tıbbi yağlar, gıda maddeleri gibi pek çok alanda üretilen ürünler günümüz pazarlama ve satış teknikleriyle birlikte kurumsal hale getirilip pazara sunuluyor. Yüzlerce ürünün pazarlanmasını birlik üstleniyor. Fotoğraflanan ürünler katalog haline getiriliyor, beğeniye sunuluyor. Üyelere sosyal medya danışmanlığı hizmeti de veriliyor. TRT Haber’e konuşan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun, gerek sosyal medya hesplarımızdan, gerek web sitesmizden ve e-mail adreslerimizden bize ulaşan her kadına ürünün pazarlamasında, eğitiminde, patent ve marka sürecinde kendisine yardımcı oluyoruz. Kadınların üretim gücünün ülke ekonomisine ve aile bütçesine katkısını sağlıyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Dünya pazarına açılan Marmara  Kadın Kooperatifi, ulusal basında 

Ticaret Bakanlığı nezdinde Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifi teşkilatı olarak öne çıkan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, ulusal basının gündeminde. TRT Haber’e konuşan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, binlerce ürünü e-ticaret ortamında dünya pazarına açtıklarını belirtti.

KADIN EMEĞİ, E-TİCARET ORTAMINDA

Kadınların el emeği, göz nuru ürünleri Ticaret Bakanlığı ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nin desteğiyle elektronik ticaret ortamına taşındı. Birlik, ürünlerin sadece satışını yapmıyor; ürün ne olursa olsun pazarlamadan markalaşmaya pek çok aşamada kadın girşimcilere destek sağlıyor. Tekstilden çinilere, bebek eşyalarından gıda ürünlerine, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği üyesi kadınlar tarafından üretilen el emeği, göz nuru binlerce ürün e-ticaretle dünya pazarına açıldı. On ayrı kolda faaliyet gösteren ve 300’ün üzerinde üyesi bulunan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, bu şekilde Türkiye’de üreten kadının sesi de oluyor. 

HER AŞAMADA KADINLARIN YANINDA

Dekorasyon malzemeleri, bebek eşyaları, tıbbi yağlar, gıda maddeleri gibi pek çok alanda üretilen ürünler günümüz pazarlama ve satış teknikleriyle birlikte kurumsal hale getirilip pazara sunuluyor. Yüzlerce ürünün pazarlanmasını birlik üstleniyor. Fotoğraflanan ürünler katalog haline getiriliyor, beğeniye sunuluyor. Üyelere sosyal medya danışmanlığı hizmeti de veriliyor. TRT Haber’e konuşan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun, gerek sosyal medya hesplarımızdan, gerek web sitesmizden ve e-mail adreslerimizden bize ulaşan her kadına ürünün pazarlamasında, eğitiminde, patent ve marka sürecinde kendisine yardımcı oluyoruz. Kadınların üretim gücünün ülke ekonomisine ve aile bütçesine katkısını sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.