kOCAELİLİ CHP'LİLER: ''Geçim yok ise seçim var''

Siyaset 19.07.2024 - 04:00, Güncelleme: 19.07.2024 - 04:00
 

kOCAELİLİ CHP'LİLER: ''Geçim yok ise seçim var''

KOCALİ HABERİ
Emekli ve emekçilerin mücadelesine ses olmak için CHP Kocaeli İl Emek Komisyonu tarafından organize edilen "Emekli ve Emekçiler İnsanca Yaşam Basın Açıklaması ve Oturma Eylemi" dün akşam saat 19.00'da İzmit İnsan Hakları Parkı'nda gerçekleştirildi.. Emek ve Demokrasi Platformunun açlığa mahkum edilen Emekliler ve Emekçiler için İnsan Hakları Parkında gerçekleştirmiş olduğu basın açıklaması ve oturma eylemine CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Vekili Güliz Cop, CHP İl Yöneticileri, İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Satıcı, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyelerİ ve çok sayıda partili katılım sağladı.. Partililer ve konuşmacılar hep birlikte "Geçim yok ise seçim var" diye seslendiler..
KOCALİ HABERİ

Emekli ve emekçilerin mücadelesine ses olmak için CHP Kocaeli İl Emek Komisyonu tarafından organize edilen "Emekli ve Emekçiler İnsanca Yaşam Basın Açıklaması ve Oturma Eylemi" dün akşam saat 19.00'da İzmit İnsan Hakları Parkı'nda gerçekleştirildi..

Emek ve Demokrasi Platformunun açlığa mahkum edilen Emekliler ve Emekçiler için İnsan Hakları Parkında gerçekleştirmiş olduğu basın açıklaması ve oturma eylemine CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Vekili Güliz Cop, CHP İl Yöneticileri, İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Satıcı, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyelerİ ve çok sayıda partili katılım sağladı..

Partililer ve konuşmacılar hep birlikte "Geçim yok ise seçim var" diye seslendiler..
Bir kalabalık ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.