KOCAELİLİ AK PARTİLİLER ARTUT'UN DÜĞÜNÜNDE İKİ ESKİKLE BULUŞTULAR

Siyaset 01.09.2024 - 00:41, Güncelleme: 01.09.2024 - 00:41
 

KOCAELİLİ AK PARTİLİLER ARTUT'UN DÜĞÜNÜNDE İKİ ESKİKLE BULUŞTULAR

KOCAELİ HABERİ
Uzun yıllar Ak Parti Dilovası ilçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra 2023 genel seçimlerine Kocaeli milletvekili adayı olarak katılan Gülay Artut'un oğlu Ahmet Arif Artut ile Seda Sivrikaya'nın düğün töreni Ak Parti Kocaeli kurmaylarının buluşmasına tanık oldu.. Ahmet Arif Artut ile Seda Sivrikaya çiftinin nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken başta Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası belediye başkano Ramazan Ömeroğlu, Çayırova belediye başkan vekili Seyhan Kutbay Dönmez, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe başkanı İlhan Yıldırım ve Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar olmak üzere çok sayıda Ak Partili önemli isim nikah şahidi oldular.. Geniş bir dacetli topluluğunu katıldığı düğün töreninde Diloası önceki dönem belediye başkanı Cemil Yaman ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.. 
KOCAELİ HABERİ

Uzun yıllar Ak Parti Dilovası ilçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra 2023 genel seçimlerine Kocaeli milletvekili adayı olarak katılan Gülay Artut'un oğlu Ahmet Arif Artut ile Seda Sivrikaya'nın düğün töreni Ak Parti Kocaeli kurmaylarının buluşmasına tanık oldu..

Ahmet Arif Artut ile Seda Sivrikaya çiftinin nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken başta Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası belediye başkano Ramazan Ömeroğlu, Çayırova belediye başkan vekili Seyhan Kutbay Dönmez, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe başkanı İlhan Yıldırım ve Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar olmak üzere çok sayıda Ak Partili önemli isim nikah şahidi oldular..

Geniş bir dacetli topluluğunu katıldığı düğün töreninde Diloası önceki dönem belediye başkanı Cemil Yaman ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.