KOCAELİ'DEN YÜZLERCE KAÇAK GÖÇMEN SINIRDIŞI EDİLDİ

Güncel 01.07.2022 - 18:29, Güncelleme: 01.07.2022 - 18:33
 

KOCAELİ'DEN YÜZLERCE KAÇAK GÖÇMEN SINIRDIŞI EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
272 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge iller ve Kocaeli'nde güvenlik güçleri tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 272 düzensiz göçmen 01.07.2022 tarihinde,   İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek Cengiz Topel  Havalimanı’ndan ülkelerine gönderilmiştir.  
KOCAELİ HABERİ

272 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

Düzensiz göçle etkin ve kararlı  mücadele çalışmaları kapsamında bölge iller ve Kocaeli'nde güvenlik güçleri tarafından yakalanarak Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü Gündoğdu Geri Gönderme Merkezine teslim edilen ve Geri Gönderme Merkezinde idari gözetim altında bulunan 272 düzensiz göçmen 01.07.2022 tarihinde,   İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğünce sınır dışı edilerek Cengiz Topel  Havalimanı’ndan ülkelerine gönderilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.