KOCAELİ'DE YAZ SANAT DOLU GEÇECEK

Eğitim-Kültür-Sanat 03.06.2022 - 10:16, Güncelleme: 03.06.2022 - 10:16
 

KOCAELİ'DE YAZ SANAT DOLU GEÇECEK

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Konservatuvarı’nın koroları haziran ayında sevenleriyle buluşacak Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı bünyesinde faaliyet gösteren korolar yıl sonu ve yaza merhaba konserleriyle sevenlerinin karşısında olacak. Vatandaşların ücretsiz katılabileceği konserler yaza renk katacak. BİRBİRİNDEN GÜZEL KONSERLER Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı bünyesinde faaliyet gösteren korolar haziran ayı boyunca birbirinden güzel konserler düzenleyerek, yaza renk katacak.  KBB Nev EdaTürk Sanat Müziği Korosu, şef Erbil Aydın yönetiminde 4 Haziran Cumartesi akşamı “Alaturka’dan Pop’a” adlı konserde musiki severlere unutulmaz yaz akşamı yaşatacak. Konser, SDKM Büyük Sahne’de 20.00’de gerçekleştirilecek. KBB MUSİKİ DERNEĞİ TSM KOROSU Haziran ayı içindeki bir başka Türk Sanat Müziği konserini ise Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu düzenleyecek. Koro, 11 Haziran Cumartesi akşamı şef Murat Büyükkaya yönetiminde en güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek. 20.00’de başlayacak olan konserde TRT Sanatçısı Ayşen Birgör de solo eserler söyleyecek. 24 VE 25 HAZİRAN’DA KBB TSM VE THM KOROLARI KONSER VERECEK Bunun yanı sıra; KBB Konservatuvarı Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Koraları da 24 ve 25 Haziran tarihlerinde sevenleriyle buluşacak. Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki KBB Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu 24 Haziran Cuma akşamı; şef Nuray Polat Gündoğan yönetimindeki KBB Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu ise 25 Haziran Cumartesi akşamı konser verecek. Her iki konser 20.00’de, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm konserlere vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir Konservatuvarı’nın koroları haziran ayında sevenleriyle buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı bünyesinde faaliyet gösteren korolar yıl sonu ve yaza merhaba konserleriyle sevenlerinin karşısında olacak. Vatandaşların ücretsiz katılabileceği konserler yaza renk katacak.

BİRBİRİNDEN GÜZEL KONSERLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı bünyesinde faaliyet gösteren korolar haziran ayı boyunca birbirinden güzel konserler düzenleyerek, yaza renk katacak.  KBB Nev EdaTürk Sanat Müziği Korosu, şef Erbil Aydın yönetiminde 4 Haziran Cumartesi akşamı “Alaturka’dan Pop’a” adlı konserde musiki severlere unutulmaz yaz akşamı yaşatacak. Konser, SDKM Büyük Sahne’de 20.00’de gerçekleştirilecek.

KBB MUSİKİ DERNEĞİ TSM KOROSU

Haziran ayı içindeki bir başka Türk Sanat Müziği konserini ise Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu düzenleyecek. Koro, 11 Haziran Cumartesi akşamı şef Murat Büyükkaya yönetiminde en güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirecek. 20.00’de başlayacak olan konserde TRT Sanatçısı Ayşen Birgör de solo eserler söyleyecek.

24 VE 25 HAZİRAN’DA KBB TSM VE THM KOROLARI KONSER VERECEK

Bunun yanı sıra; KBB Konservatuvarı Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Koraları da 24 ve 25 Haziran tarihlerinde sevenleriyle buluşacak. Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki KBB Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu 24 Haziran Cuma akşamı; şef Nuray Polat Gündoğan yönetimindeki KBB Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu ise 25 Haziran Cumartesi akşamı konser verecek. Her iki konser 20.00’de, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm konserlere vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.