KOCAELİ'DE TÜRKİYE'NİN UZAYA ÇIKMA HAYALİ KONUŞULDU

Bilim-Teknoloji 08.02.2022 - 09:14, Güncelleme: 08.02.2022 - 09:14
 

KOCAELİ'DE TÜRKİYE'NİN UZAYA ÇIKMA HAYALİ KONUŞULDU

KOCAELİ HABERİ
Derince Belediyesinin organizasyonu ve Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım'ın katılımıyla Derince'de gerçekleşen "Gençlerle Söyleşi" programında, 21. yüzyılda yapılacak uzay faaliyetleri ve dünyanın geleceği konuşuldu.. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu etkinlik hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada  ifadelerine yer verdi; "Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen Gençlerle Söyleşi programımızda yarınlarımızın teminatı olan kıymetli gençlerimizle bir araya geldik. Sayın Yıldırım’ın ifade ettiği gibi ‘Uzayda izi olmayanın dünyada sözü olmayacak’ sözlerine dikkat çekiyor, 21. yüzyılda yapılacak uzay faaliyetlerinin dünyanın geleceğinde belirleyici olacağına inanıyorum. Bu vesileyle Sn. Serdar Hüseyin Yıldırım başta olmak üzere milletimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden mühendislerimize, #Türkiye Uzay Ajansı ailesinin her bir ferdine ve söyleşimize katılan gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum."
KOCAELİ HABERİ

Derince Belediyesinin organizasyonu ve Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım'ın katılımıyla Derince'de gerçekleşen "Gençlerle Söyleşi" programında, 21. yüzyılda yapılacak uzay faaliyetleri ve dünyanın geleceği konuşuldu..

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu etkinlik hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada  ifadelerine yer verdi;

"Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen Gençlerle Söyleşi programımızda yarınlarımızın teminatı olan kıymetli gençlerimizle bir araya geldik. Sayın Yıldırım’ın ifade ettiği gibi ‘Uzayda izi olmayanın dünyada sözü olmayacak’ sözlerine dikkat çekiyor, 21. yüzyılda yapılacak uzay faaliyetlerinin dünyanın geleceğinde belirleyici olacağına inanıyorum. Bu vesileyle Sn. Serdar Hüseyin Yıldırım başta olmak üzere milletimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden mühendislerimize, #Türkiye Uzay Ajansı ailesinin her bir ferdine ve söyleşimize katılan gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.