Kocaeli'de Özel Okul ve Özel Servis Aracı Sürücüleri için Basın Duyurusu

Güncel 27.06.2022 - 10:37, Güncelleme: 27.06.2022 - 10:37
 

Kocaeli'de Özel Okul ve Özel Servis Aracı Sürücüleri için Basın Duyurusu

kocaeli haberi
2022- 20223 Eğitim Öğretim Döneminde Resmi ve Özel Okulların Özel Servis Aracı Sürücülerine Yönelik Trafik Eğitimi Basın Duyurusu 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlamadan okul çağındaki çocuklarımızın okul servis araçlarında huzur ve güven içinde yolculuk yapmaları, velilerimizin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermelerini ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak, öğrencilerimizin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve güvenli bir trafik ortamı sağlamak amacıyla resmi ve özel okullarımızın özel servis aracı sürücülerine ve rehber personele yönelik trafik güvenliği farkındalığının artırılması için Temmuz ve Ağustos 2022  ayları içinde Trafik Eğitimi verilecektir. Bu kapsamda, her yıl düzenlenmekte olan sürücülere ve rehber personele yönelik eğitimlere 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılında da devam edilecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
kocaeli haberi

2022- 20223 Eğitim Öğretim Döneminde Resmi ve Özel Okulların Özel Servis Aracı Sürücülerine Yönelik Trafik Eğitimi Basın Duyurusu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı başlamadan okul çağındaki çocuklarımızın okul servis araçlarında huzur ve güven içinde yolculuk yapmaları, velilerimizin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermelerini ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak, öğrencilerimizin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve güvenli bir trafik ortamı sağlamak amacıyla resmi ve özel okullarımızın özel servis aracı sürücülerine ve rehber personele yönelik trafik güvenliği farkındalığının artırılması için Temmuz ve Ağustos 2022  ayları içinde Trafik Eğitimi verilecektir.

Bu kapsamda, her yıl düzenlenmekte olan sürücülere ve rehber personele yönelik eğitimlere 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılında da devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.