KOCAELİ’DE NEFESLERİ KESEN MÜZİK ZİYAFETİ

Eğitim-Kültür-Sanat 16.06.2019 - 22:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ’DE NEFESLERİ KESEN MÜZİK ZİYAFETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korosu tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi(SDKM)’nde konser düzenlendi. Ayşen Cengiz şefliğinde gerçekleştirilen konserde, kadın bestekârların eserleri seslendirildi. Türk müziğine eşsiz eserler kazandırmış kadın bestekârların en seçkin eserleri müzikseverlerle buluştu. SDKM’yi dolduran sanatseverler konser boyunca eserlere eşlik etti. SEÇKİN REPERTUAR Ayşen Cengiz’in şefliğini yaptığı Büyükşehir Kadınlar Korosu, seçkin bir repertuvarla kadın bestekârlar tarafından bestelenmiş en özel eserleri seslendirdi. Sanatseverlerle buluşan kadınlar korosu, bu özel konserde sevilen şarkıları söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserle, müzikseverlerle bir araya gelen koro, katılımcılara müzik keyfi yaşattı. Unutulmaz bir akşam yaşayan katılımcılar da Türk Müziği’nin eşsiz eserlerini dinleme keyfi yaşadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Korosu tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi(SDKM)’nde konser düzenlendi. Ayşen Cengiz şefliğinde gerçekleştirilen konserde, kadın bestekârların eserleri seslendirildi. Türk müziğine eşsiz eserler kazandırmış kadın bestekârların en seçkin eserleri müzikseverlerle buluştu. SDKM’yi dolduran sanatseverler konser boyunca eserlere eşlik etti.

SEÇKİN REPERTUAR

Ayşen Cengiz’in şefliğini yaptığı Büyükşehir Kadınlar Korosu, seçkin bir repertuvarla kadın bestekârlar tarafından bestelenmiş en özel eserleri seslendirdi. Sanatseverlerle buluşan kadınlar korosu, bu özel konserde sevilen şarkıları söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserle, müzikseverlerle bir araya gelen koro, katılımcılara müzik keyfi yaşattı. Unutulmaz bir akşam yaşayan katılımcılar da Türk Müziği’nin eşsiz eserlerini dinleme keyfi yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.