KOCAELİ'DE Kİ SURİYELİLERİN SAĞLIK VE SİHHATİ İÇİN GELDİLER

Sağlık 17.05.2022 - 06:11, Güncelleme: 17.05.2022 - 06:11
 

KOCAELİ'DE Kİ SURİYELİLERİN SAĞLIK VE SİHHATİ İÇİN GELDİLER

kocaeli haberi
Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi (SIHHAT) Projesi kapsamında görevli heyet çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla ilimize gelerek Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. AB Türkiye Delegasyonu tarafından yetkilendirilen Dr. Melita Petanovic ve Alkım Atabay, AB Türkiye Delegasyonu Sağlık Sektörü Yöneticisi Olivia O'Connell ve SIHHAT Projesi Direktör Yardımcısı Habibe Özdemir’den oluşan SUMAF ekibi heyeti ilk olarak, Kocalei İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra SIHHAT Proje faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere İzmit Göçmen Sağlığı Merkezi, Darıca Göçmen Sağlığı Merkezi ve Kocaeli Devlet Hastanesinde çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Saha ziyaretlerinde heyete, Kocaeli İl sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Birim Sorumlusu Bilal Bilmez eşlik etti.
kocaeli haberi

Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi (SIHHAT) Projesi kapsamında görevli heyet çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla ilimize gelerek Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

AB Türkiye Delegasyonu tarafından yetkilendirilen Dr. Melita Petanovic ve Alkım Atabay, AB Türkiye Delegasyonu Sağlık Sektörü Yöneticisi Olivia O'Connell ve SIHHAT Projesi Direktör Yardımcısı Habibe Özdemir’den oluşan SUMAF ekibi heyeti ilk olarak, Kocalei İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ı makamında ziyaret etti.

Heyet daha sonra SIHHAT Proje faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere İzmit Göçmen Sağlığı Merkezi, Darıca Göçmen Sağlığı Merkezi ve Kocaeli Devlet Hastanesinde çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Saha ziyaretlerinde heyete, Kocaeli İl sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Birim Sorumlusu Bilal Bilmez eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.