KOCAELİ'DE Kİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ MASAYA YATIRILDI

Güncel 22.07.2024 - 16:32, Güncelleme: 22.07.2024 - 16:41
 

KOCAELİ'DE Kİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ MASAYA YATIRILDI

KOCAELİ HABERİ
SEDAŞ tarafından her gün ayrı bir ilçede yapılan elektirik kesintisine hem vatandaşlardan hem de Koceli ve Gebze Bölgesinde üretim yapan sanayicilerden tepkiler yükselmeye devam ederken, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus elektrik kesintilerini yetkililer ile birlikte masaya yatırdı.. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu’nun katılımları ile gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Yunus Emre Torun katıldı. Dr. Şahin Talus bu önemli toplantıyı sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; "İlçe Danışma Meclislerimiz başta olmak üzere, kıymetli hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda bugün çok önemli bir toplantıyı icra ettik. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sn.Nevzat Şatıroğlu, Milletvekillerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın öncülüğünde Sedaş Yönetim Kurulu Başkanvekili Yunus Emre Torun ve tüm birim sorumlularıyla bölgemizde elektrik problemleri ve yatırımlarını ele aldık. Çok verimli ve güzel bir toplantı oldu. Düzenli olarak bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. Yatırım ve hizmetlerdeki iyileşmenin devamına vesile olmasını diliyorum. Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar ve Bakan Yardımcımız Nevzat Şatırlıoğlu’na bölgemize gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

SEDAŞ tarafından her gün ayrı bir ilçede yapılan elektirik kesintisine hem vatandaşlardan hem de Koceli ve Gebze Bölgesinde üretim yapan sanayicilerden tepkiler yükselmeye devam ederken, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus elektrik kesintilerini yetkililer ile birlikte masaya yatırdı..

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu’nun katılımları ile gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Yunus Emre Torun katıldı.

Dr. Şahin Talus bu önemli toplantıyı sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;

"İlçe Danışma Meclislerimiz başta olmak üzere, kıymetli hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda bugün çok önemli bir toplantıyı icra ettik. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sn.Nevzat Şatıroğlu, Milletvekillerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın öncülüğünde Sedaş Yönetim Kurulu Başkanvekili Yunus Emre Torun ve tüm birim sorumlularıyla bölgemizde elektrik problemleri ve yatırımlarını ele aldık.

Çok verimli ve güzel bir toplantı oldu. Düzenli olarak bu toplantılarımızı devam ettireceğiz. Yatırım ve hizmetlerdeki iyileşmenin devamına vesile olmasını diliyorum.
Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar ve Bakan Yardımcımız Nevzat Şatırlıoğlu’na bölgemize gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.