KOCAELİ'DE Kİ BÜYÜK TOPLANTIYA MURAT KURUM VE ÇİĞDEM KARAASLAN GELİYOR

Siyaset 05.08.2024 - 12:23, Güncelleme: 05.08.2024 - 12:34
 

KOCAELİ'DE Kİ BÜYÜK TOPLANTIYA MURAT KURUM VE ÇİĞDEM KARAASLAN GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımı ile gerçekleştireceği Ak Parti Kocaeli İl Danışma Meclisi toplantsına hazırlanıyor..  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında il başkanı Şahin Talus başkanlığında bugün saat 10:00'da 12 ilçe başkanın katılımıyla gerçekleştirilen bu toplantı sosyal medya sayfasından "Yürütme Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanlarımızın da katılımlarıyla icra ettik. 12 İlçemizde de bitirdiğimiz Danışma Meclisimizden sonra çalışmalarımızı 10 Ağustos günü yapacağımız İl Danışma Meclisimize odakladık, Durmak Yok Yola Devam." sözleri ile paylaşıldı..  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın o gün başka bir şehirde olacağı için daha önce geleceği ilan edilmesine rağmen Kocaeli'de ki Danışma Meclisi toplantısına gelemiyeceği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımı ile gerçekleştireceği Ak Parti Kocaeli İl Danışma Meclisi toplantsına hazırlanıyor.. 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında il başkanı Şahin Talus başkanlığında bugün saat 10:00'da 12 ilçe başkanın katılımıyla gerçekleştirilen bu toplantı sosyal medya sayfasından "Yürütme Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanlarımızın da katılımlarıyla icra ettik. 12 İlçemizde de bitirdiğimiz Danışma Meclisimizden sonra çalışmalarımızı 10 Ağustos günü yapacağımız İl Danışma Meclisimize odakladık, Durmak Yok Yola Devam." sözleri ile paylaşıldı.. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın o gün başka bir şehirde olacağı için daha önce geleceği ilan edilmesine rağmen Kocaeli'de ki Danışma Meclisi toplantısına gelemiyeceği öğrenildi..

Bir 13 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.