KOCAELİ'DE FINDIK HASADI DEVAM EDİYOR

İlçeler 19.08.2024 - 09:01, Güncelleme: 19.08.2024 - 09:01
 

KOCAELİ'DE FINDIK HASADI DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocabayramlar’da fındık hasadı devam ediyor. Kandıra Kocabayramlar Köyü’nde fındık hasadı devam ediyor.  Fındık sezonunu kazasız-belasız sürdürmenin mutluluğunu yaşayan Kocabayramlar’da  kuraklığın sebep olduğu yanık ve boş olan fındıklar randımanı düşürüyor. Kandıralı fındık üreticisi Zeki Ergün, kızı Aylin Çoban ve torunu Zeynep Çoban ile birlikte kurutulan fındıkların başında Kandıra'nın simge isimlerinden Ahsen Okyar'a poz verdiler..
KOCAELİ HABERİ

Kocabayramlar’da fındık hasadı devam ediyor.

Kandıra Kocabayramlar Köyü’nde fındık hasadı devam ediyor.  Fındık sezonunu kazasız-belasız sürdürmenin mutluluğunu yaşayan Kocabayramlar’da  kuraklığın sebep olduğu yanık ve boş olan fındıklar randımanı düşürüyor.

Kandıralı fındık üreticisi Zeki Ergün, kızı Aylin Çoban ve torunu Zeynep Çoban ile birlikte kurutulan fındıkların başında Kandıra'nın simge isimlerinden Ahsen Okyar'a poz verdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.