KOCAELİ'DE EV VE SAMANLIK YANGINI!

İlçeler 29.11.2021 - 07:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 07:36
 

KOCAELİ'DE EV VE SAMANLIK YANGINI!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İtfaiyesi ekipleri, İzmit Yassıbağ Mahallesi Muratoğlu Mevkiinde bulunan bir ev ve samanlıkta çıkan yangını kısa sürede söndürdü.. Edinilen bilgiye göre İzmit Yassıbağ Mahallesi Muratoğlu Mevkiinde bulunan bir ev ve samanlıkta yangın çıktı. Alevler kısa sürede her yeri sardı. Alevleri fark edenler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Olay yerine varan ekipler tarafından yapılan müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni bilinmezken evde samanlıkta maddi hasar meydana geldi.  foto:Kocaeli İtfaiye 112
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İtfaiyesi ekipleri, İzmit Yassıbağ Mahallesi Muratoğlu Mevkiinde bulunan bir ev ve samanlıkta çıkan yangını kısa sürede söndürdü..

Edinilen bilgiye göre İzmit Yassıbağ Mahallesi Muratoğlu Mevkiinde bulunan bir ev ve samanlıkta yangın çıktı. Alevler kısa sürede her yeri sardı. Alevleri fark edenler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Ekipleri sevk edildi. Olay yerine varan ekipler tarafından yapılan müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni bilinmezken evde samanlıkta maddi hasar meydana geldi. 

Bir 1 kişi, ayakta, ateş ve açık hava görseli olabilir
foto:Kocaeli İtfaiye 112

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.