Kocaeli'de AK Partililer ve CHP’liler birlikte Çay İçti

Siyaset 19.11.2021 - 10:48, Güncelleme: 19.11.2021 - 11:00
 

Kocaeli'de AK Partililer ve CHP’liler birlikte Çay İçti

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye'de ve Kocaeli'de siyasetin nereden nereye savrulduğunu göstermek için geçmişe doğru haber arşivimizi taramaya devam ediyoruz. Aşağıdaki haber 7 Haziran 2011 tarihine ait. 2011 Genel seçimlerinin AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker, CHP'nin Kocaeli milletvekili aday Haydar Akar'ın seçim irtibat bürosnu gidip, çay içiyor, sohbet ediyor ve oy istiyor.. Bu haber de bize şimdi "Türk siyaseti nereden nereye" diye sorduruyor..  Haberde bir diğer nokta ise aradan geçen 11 yıla rağmen halen İlyas Şeker'in ve Haydar Akar'ın Kocaeli milletvekilleri olarak devam etmeleri. Bu işler köşe başını tutma meselesi galiba.. AK Partililer ve CHP’liler birlikte Çay İçti AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker ve beraberindeki partililer CHP Sarımeşe Seçim İrtibat Bürosu’nda çay içtiler. AK Parti Milletvekili Adayı İlyas Şeker seçim çalışmalarını Kartepe’de sürdürdü. İktidar ve muhalefet seçim çalışmaları sırasında birlikte çay içti. Sarımeşe’de vatandaşlarla kahvehanede sohbet eden Şeker, esnaf ziyareti sırasında muhalefetin mekânına uğrayarak selam verdi. CHP’nin Sarımeşe Seçim İrtibat Bürosu’na giren AK Parti Milletvekili Adayı İlyas Şeker ve beraberindeki partililer davet üzerine birer çay içerek sohbet ettiler. Siyasetin hizmet işi olduğunu belirten Şeker, siyasi partilerin de toplumsal kurallar çerçevesinde hizmet yarışı için mücadele etmesi gerektiği mesajını verdi.  DESTEK İSTEDİ Sarımeşe Bakırlı Mahallesi’nde ki bayanlarla bir araya gelen İlyas Şeker hanımlardan destek istedi. Ordulular Derneği’ni de ziyaret eden Şeker programını Trabzon’un Araklı ilçesi Turnalı Köyü Derneği’nde noktaladı. İlyas Şeker, istikrarın ve büyümenin devamı için 12 Haziran’da AK Parti için sandığa gidilmesini istedi.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye'de ve Kocaeli'de siyasetin nereden nereye savrulduğunu göstermek için geçmişe doğru haber arşivimizi taramaya devam ediyoruz. Aşağıdaki haber 7 Haziran 2011 tarihine ait. 2011 Genel seçimlerinin AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker, CHP'nin Kocaeli milletvekili aday Haydar Akar'ın seçim irtibat bürosnu gidip, çay içiyor, sohbet ediyor ve oy istiyor..

Bu haber de bize şimdi "Türk siyaseti nereden nereye" diye sorduruyor.. 

Haberde bir diğer nokta ise aradan geçen 11 yıla rağmen halen İlyas Şeker'in ve Haydar Akar'ın Kocaeli milletvekilleri olarak devam etmeleri. Bu işler köşe başını tutma meselesi galiba..

AK Partililer ve CHP’liler birlikte Çay İçti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker ve beraberindeki partililer CHP Sarımeşe Seçim İrtibat Bürosu’nda çay içtiler.

AK Parti Milletvekili Adayı İlyas Şeker seçim çalışmalarını Kartepe’de sürdürdü. İktidar ve muhalefet seçim çalışmaları sırasında birlikte çay içti. Sarımeşe’de vatandaşlarla kahvehanede sohbet eden Şeker, esnaf ziyareti sırasında muhalefetin mekânına uğrayarak selam verdi. CHP’nin Sarımeşe Seçim İrtibat Bürosu’na giren AK Parti Milletvekili Adayı İlyas Şeker ve beraberindeki partililer davet üzerine birer çay içerek sohbet ettiler. Siyasetin hizmet işi olduğunu belirten Şeker, siyasi partilerin de toplumsal kurallar çerçevesinde hizmet yarışı için mücadele etmesi gerektiği mesajını verdi. 

DESTEK İSTEDİ

Sarımeşe Bakırlı Mahallesi’nde ki bayanlarla bir araya gelen İlyas Şeker hanımlardan destek istedi. Ordulular Derneği’ni de ziyaret eden Şeker programını Trabzon’un Araklı ilçesi Turnalı Köyü Derneği’nde noktaladı. İlyas Şeker, istikrarın ve büyümenin devamı için 12 Haziran’da AK Parti için sandığa gidilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.