KOCAELİ'DE 7 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Asayiş 18.08.2021 - 12:49, Güncelleme: 18.08.2021 - 12:49
 

KOCAELİ'DE 7 KİŞİ DAHA YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Emniyet Müdürlüğümüzce göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında, 17.08.2021 günü TEM otoyolu üzerinde yapılan uygulamalarda 7 düzensiz göçmen tespit edilmiştir. Düzensiz göçmenler gerekli işlemler için Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiş, araç sürücüsü 3 şahıs hakkında TCK 79 göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında adli işlemler yapılmaktadır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce göçmen kaçakçılığının men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında,

17.08.2021 günü TEM otoyolu üzerinde yapılan uygulamalarda 7 düzensiz göçmen tespit edilmiştir. Düzensiz göçmenler gerekli işlemler için Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiş, araç sürücüsü 3 şahıs hakkında TCK 79 göçmen kaçakçılığı suçu kapsamında adli işlemler yapılmaktadır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.