KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Asayiş 12.11.2021 - 00:08, Güncelleme: 12.11.2021 - 00:08
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

kocaelihaberi
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde;  0 Kasım 2021 tarihinde, Körfez ilçesinde bir şahsın evinde yapılan arama neticesinde, (3.100) gram esrar, (6) kök kenevir bitkisi ve (43) adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
kocaelihaberi

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde; 

0 Kasım 2021 tarihinde, Körfez ilçesinde bir şahsın evinde yapılan arama neticesinde, (3.100) gram esrar, (6) kök kenevir bitkisi ve (43) adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, olayla ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.