KOCAELİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ

Yaşam 21.11.2021 - 21:19, Güncelleme: 21.11.2021 - 21:19
 

KOCAELİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
​İzmit Seka Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi eski sorumlu hemşiresi Işıl Dalgın vefat etti. Izmit Seka Devlet Hastanesinde görevli hemşire Işıl Dalgın yakalandığı coronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede doktorlarınn tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamayarak aramızdan ayrıldı. Işıl Dalgın'ın henüz 10 aylık bir bebeği vardı. İzmit Seka Devlet Hastanesi bu acı haber dolayısı ile yayınladığı Vefat ve Başsağlığı mesajında "Acı Kaybımız - Hastane Genel Cerrahi Servisi eski sorumlu hemşiremiz Işıl Dalgın vefat etmiştir.Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

​İzmit Seka Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi eski sorumlu hemşiresi Işıl Dalgın vefat etti.

Izmit Seka Devlet Hastanesinde görevli hemşire Işıl Dalgın yakalandığı coronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede doktorlarınn tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamayarak aramızdan ayrıldı. Işıl Dalgın'ın henüz 10 aylık bir bebeği vardı.

İzmit Seka Devlet Hastanesi bu acı haber dolayısı ile yayınladığı Vefat ve Başsağlığı mesajında "Acı Kaybımız - Hastane Genel Cerrahi Servisi eski sorumlu hemşiremiz Işıl Dalgın vefat etmiştir.Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.