Kocaeli polisinden o evlere baskın

Asayiş 04.10.2021 - 09:14, Güncelleme: 04.10.2021 - 09:14
 

Kocaeli polisinden o evlere baskın

KOCAELİ HABERİ
03.10.2021 günü ilimiz genelinde “Günübirlik Kiralanan Evler” uygulaması gerçekleştirilmiştir. Yapılan uygulamalarda; Toplam 52 günübirlik ev denetlenmiş olup anlık bildirim yapmayan ve Kimlik Bildirim Sistemi (KBS)’ye dâhil olmayan 6 işletmeye, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı bulunmadığından 15 işletmeye ve vergi levhası bulunmadığından 3 işletmeye idari işlemler yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde faaliyet gösteren günübirlik evlere yönelik denetlemelerimiz kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

03.10.2021 günü ilimiz genelinde “Günübirlik Kiralanan Evler” uygulaması gerçekleştirilmiştir. Yapılan uygulamalarda;

Toplam 52 günübirlik ev denetlenmiş olup anlık bildirim yapmayan ve Kimlik Bildirim Sistemi (KBS)’ye dâhil olmayan 6 işletmeye, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı bulunmadığından 15 işletmeye ve vergi levhası bulunmadığından 3 işletmeye idari işlemler yapılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde faaliyet gösteren günübirlik evlere yönelik denetlemelerimiz kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.