KOCAELİ POLİSİ 'FUHUŞ' ZANLILARINI YAKALADI

Asayiş 20.07.2024 - 11:46, Güncelleme: 20.07.2024 - 11:46
 

KOCAELİ POLİSİ 'FUHUŞ' ZANLILARINI YAKALADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce "Fuhşa Aracılık ve Yer Temin Etme Suçu" ile ilgili yürütülen soruşturmada; İlimiz ve Kırşehir Kaman ilçesinde (4) farklı adrese 18.07.2024 günü düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli şahıs ve fuhuş yaptığı tespit edilen mağdur kadınlar yakalandı. Emniyet güçlerince kametlerde yapılan aramalarda (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek dijital materyallere el konulmuş olup, şüpheli şahıslar M.D. ve U.C. 19.07.2024 günü adliyeye sevk edildi ve şüpheli şahıslar tutuklanarak Cezaevine teslim edildiler.                                                                      
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce "Fuhşa Aracılık ve Yer Temin Etme Suçu" ile ilgili yürütülen soruşturmada; İlimiz ve Kırşehir Kaman ilçesinde (4) farklı adrese 18.07.2024 günü düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli şahıs ve fuhuş yaptığı tespit edilen mağdur kadınlar yakalandı.

Emniyet güçlerince kametlerde yapılan aramalarda (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek dijital materyallere el konulmuş olup, şüpheli şahıslar M.D. ve U.C. 19.07.2024 günü adliyeye sevk edildi ve şüpheli şahıslar tutuklanarak Cezaevine teslim edildiler. 

                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.