KOCAELİ GENELİNDE OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Güncel 23.11.2021 - 09:30, Güncelleme: 23.11.2021 - 09:30
 

KOCAELİ GENELİNDE OKUL SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

KOCAELİ HABERİ
22.11.2021 günü Emniyet Müdürlüğümüzce “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” kapsamında yapılan denetimlerde; Toplam 3900 şahıs sorgulanmış, aranan 3 şahıs yakalanmış, 24 metruk bina ve 424 umuma açık alan kontrol edilmiş bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Yapılan uygulamalarda, 441 servis aracı kontrol edilmiş, 91 araca farklı maddelerden idari işlem uygulanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacı ile uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

22.11.2021 günü Emniyet Müdürlüğümüzce “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” kapsamında yapılan denetimlerde;

Toplam 3900 şahıs sorgulanmış, aranan 3 şahıs yakalanmış, 24 metruk bina ve 424 umuma açık alan kontrol edilmiş bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Yapılan uygulamalarda, 441 servis aracı kontrol edilmiş, 91 araca farklı maddelerden idari işlem uygulanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacı ile uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.