KOCAELİ EMNİYETİ DARICALILARI UYARDI!

Asayiş 24.11.2021 - 09:15, Güncelleme: 24.11.2021 - 09:15
 

KOCAELİ EMNİYETİ DARICALILARI UYARDI!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında, Darıcalılar da uyarıldı.. 23.11.2021 günü ilimiz Darıca ilçesinde Tevfik İLERİ İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda 47 anneye, Mehmet Akif Ortaokulu Konferans Salonunda 59 anneye ve Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 88 anneye olmak üzere 3 ayrı eğitim programında toplam 194 kişiye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verilmiş, UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı.. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, ilimiz genelinde uyuşturucu ile mücadelede bilgilendirme çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği duyuruldu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında, Darıcalılar da uyarıldı..

23.11.2021 günü ilimiz Darıca ilçesinde Tevfik İLERİ İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda 47 anneye, Mehmet Akif Ortaokulu Konferans Salonunda 59 anneye ve Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 88 anneye olmak üzere 3 ayrı eğitim programında toplam 194 kişiye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verilmiş, UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, ilimiz genelinde uyuşturucu ile mücadelede bilgilendirme çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği duyuruldu..


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.