KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN ACI GÜNÜ!

Yaşam 30.06.2024 - 02:30, Güncelleme: 30.06.2024 - 02:43
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cemalletin Ev şehit oldu 29.06.2024 Cumartesi günü sabah saatlerinde görevi başında iken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan polis memuru Cemalcan Ev, hastanede yapılan tüm tıbbi müdehalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.. Şehit polis memuru Cemalletin Ev için Kocaeli Valiliğinden yapıla açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şehidimiz bükün (30.06.2024 günü) saat 10.00’da Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde şehidimiz için yapılacak töreninin ardından, baba ocağı olan Ordu’da ebedi aleme uğurlanacak. Şehidimiz Polis Memuru Cemalcan EV’e Allah’tan rahmet, ailesine, aziz milletimize ve Polis Teşkilatımıza sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şâd, makamı âli olsun."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cemalletin Ev şehit oldu

29.06.2024 Cumartesi günü sabah saatlerinde görevi başında iken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan polis memuru Cemalcan Ev, hastanede yapılan tüm tıbbi müdehalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi..

Şehit polis memuru Cemalletin Ev için Kocaeli Valiliğinden yapıla açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Şehidimiz bükün (30.06.2024 günü) saat 10.00’da Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde şehidimiz için yapılacak töreninin ardından, baba ocağı olan Ordu’da ebedi aleme uğurlanacak. Şehidimiz Polis Memuru Cemalcan EV’e Allah’tan rahmet, ailesine, aziz milletimize ve Polis Teşkilatımıza sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şâd, makamı âli olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.