Kocaeli Büyükşehir'den ''KANDIRA ÇÖP TESİSİ'' açıklaması

Güncel 12.08.2024 - 15:59, Güncelleme: 12.08.2024 - 15:59
 

Kocaeli Büyükşehir'den ''KANDIRA ÇÖP TESİSİ'' açıklaması

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra, Akçakese ve Pirceler Köyü’ne yapılması planlanan  Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi (çöp toplama tesisi) için bugün Namazgah Kültür Merkezinde ÇED toplantısı için toplanıldı.. Bugün Kocaeli'de yer alan haber göre ilçelerine çöp tesisi yapılmasına karşı olan ve her fırsatta protesto eden Kandıralılar, ÇED toplantısını yaptırmak istemedi. Tesise karşı olan ilçe  sakinleri "ÇED yapılmadı" şeklinde yazılı tutanak isteyerek, belge talebinde bulundular. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden ise "Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek" açıklaması geldi.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen açıklamada şu ifadeler aldı: "ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek. Büyükşehir’in Kandıra’da yapımını planladığı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da yapımını planladığı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde yapıldı. ÇED toplantısına Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Numan Balaban ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne bağlı ÇED Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Büyükşehir’in Kocaeli’yi yeni ve modern atık yönetimiyle tanıştıracağı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesis için yapılan toplantıda bölge sakinlerine projeyle ilgili bilgi aktarıldı. ÇED toplantısının tamamlanmasının ardından Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesiste önümüzdeki süreçte kamu kurum ve kuruluşlarından tesisin yapımıyla ilgili görüş ve öneriler alınacak."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra, Akçakese ve Pirceler Köyü’ne yapılması planlanan  Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi (çöp toplama tesisi) için bugün Namazgah Kültür Merkezinde ÇED toplantısı için toplanıldı..

Bugün Kocaeli'de yer alan haber göre ilçelerine çöp tesisi yapılmasına karşı olan ve her fırsatta protesto eden Kandıralılar, ÇED toplantısını yaptırmak istemedi. Tesise karşı olan ilçe  sakinleri "ÇED yapılmadı" şeklinde yazılı tutanak isteyerek, belge talebinde bulundular. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden ise "Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek" açıklaması geldi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen açıklamada şu ifadeler aldı:

"ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek. Büyükşehir’in Kandıra’da yapımını planladığı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı yapıldı, süreç devam edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da yapımını planladığı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisinde ÇED toplantısı Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde yapıldı. ÇED toplantısına Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Numan Balaban ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne bağlı ÇED Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Büyükşehir’in Kocaeli’yi yeni ve modern atık yönetimiyle tanıştıracağı Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesis için yapılan toplantıda bölge sakinlerine projeyle ilgili bilgi aktarıldı. ÇED toplantısının tamamlanmasının ardından Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesiste önümüzdeki süreçte kamu kurum ve kuruluşlarından tesisin yapımıyla ilgili görüş ve öneriler alınacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.