KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN GEBZE BELEDİYESİNE JEST

Röpotajlar 02.02.2021 - 10:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN GEBZE BELEDİYESİNE JEST

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi işletmesinde olduğu Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesini Gebze Beldiyesine devretti.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu haberi "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden devraldığımız Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi; etüt ve bilgisayar salonları, zengin kütüphanesi ile Gebzeli hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecek" açıklaması ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi işletmesinde olduğu Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesini Gebze Beldiyesine devretti..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu haberi "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden devraldığımız Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi; etüt ve bilgisayar salonları, zengin kütüphanesi ile Gebzeli hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edecek" açıklaması ile duyurdu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.