KILIÇDAROĞLU VAHŞETİN YILDÖNÜMÜNDE MESAJ YAYINLADI

Siyaset 02.07.2022 - 13:33, Güncelleme: 02.07.2022 - 13:33
 

KILIÇDAROĞLU VAHŞETİN YILDÖNÜMÜNDE MESAJ YAYINLADI

kocaeli haberi
2 Temmuz 1993'de Sivas'ta 37 aydınımızın yakılarak katledilişlerinin 29. Yıl dönümleri dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz, Sivas Katliamında yitirdiğimiz canlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmaması için; sevgi tohumlarını ekip, birlik ve beraberliği sağlamak onlara olan borcumuzdur"
kocaeli haberi

2 Temmuz 1993'de Sivas'ta 37 aydınımızın yakılarak katledilişlerinin 29. Yıl dönümleri dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz, Sivas Katliamında yitirdiğimiz canlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmaması için; sevgi tohumlarını ekip, birlik ve beraberliği sağlamak onlara olan borcumuzdur"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.