Kılıçdaroğlu kırmızı çizgiyi çekti; '' Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir''

Siyaset 05.11.2021 - 22:22, Güncelleme: 05.11.2021 - 22:22
 

Kılıçdaroğlu kırmızı çizgiyi çekti; '' Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir''

KOCAELİ HABERİ
Kılıçdaroğlu: “Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak, alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir” “İster içerden ister dışardan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hala İstanbul’a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa, o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir”   İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İklim Değişikliği Eylem Planı toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ın “çılgın projem” olarak adlandırdığı Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu “Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse alamayacak. Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir” dedi ve ekledi: İster içerden ister dışardan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hala İstanbul’a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa, o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir. Dolayısıyla bu ihaleye kimse girmeyecektir, gönlünüz rahat olsun."
KOCAELİ HABERİ

Kılıçdaroğlu: “Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak, alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir”

“İster içerden ister dışardan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hala İstanbul’a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa, o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir”  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İklim Değişikliği Eylem Planı toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ın “çılgın projem” olarak adlandırdığı Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu “Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse alamayacak. Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir” dedi ve ekledi:

İster içerden ister dışardan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hala İstanbul’a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa, o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir. Dolayısıyla bu ihaleye kimse girmeyecektir, gönlünüz rahat olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.