KBB BAŞKAN VEKİLİ HASAN SOBA: ''EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ'

Siyaset 22.04.2024 - 10:58, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:06
 

KBB BAŞKAN VEKİLİ HASAN SOBA: ''EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ'

KOCAELİ HABERİ
Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçildikten sonra Kocaeoli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilen Hasan Soba sosyal medyadan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Türkiye Cumhuriyeti topraklarında doğan ve yaşayan herkes bilir ki ; Ülkemizde Ezanlar asla dinmez !!!... Ay Yıldızlı Al Bayrağımız asla inmez !!!.. Ve vatanımızın bütünlüğünü, birliğini ve beraberliğini bozacak hiçbir harekete, hiçbir eyleme müsade edilmez !!!... Son zamanlarda bu kutsallarımıza dokunanlar şunu hiç unutmasınlar ki devlet bu yapılanları kimsenin yanında bırakmaz ve gereği ne ise onu derhal yapar. Bayrağıyla Ezanıyla Bir Bütündür Türkiye"
KOCAELİ HABERİ

Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçildikten sonra Kocaeoli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirilen Hasan Soba sosyal medyadan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye Cumhuriyeti topraklarında doğan ve yaşayan herkes bilir ki ;
Ülkemizde Ezanlar asla dinmez !!!...
Ay Yıldızlı Al Bayrağımız asla inmez !!!..
Ve vatanımızın bütünlüğünü, birliğini ve beraberliğini bozacak hiçbir harekete, hiçbir eyleme müsade edilmez !!!...
Son zamanlarda bu kutsallarımıza dokunanlar şunu hiç unutmasınlar ki devlet bu yapılanları kimsenin yanında bırakmaz ve gereği ne ise onu derhal yapar. Bayrağıyla Ezanıyla Bir Bütündür Türkiye"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.