KARDEŞİ AJANS KURUYOR

Magazin - Cemiyet 27.11.2021 - 16:53, Güncelleme: 27.11.2021 - 16:53
 

KARDEŞİ AJANS KURUYOR

KOCAELİ HABERİ
İlk olarak 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasıyla adını duyuran sonrasında 'Gümüş' adlı dizide canlandırdığı 'Mehmet' karakteriyle oyunculuğa adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, artık ekranların aranılan jönlerinden biri. AJANS KURDU 'Aşıklar Bayramı' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun kız kardeşi İpek Tatlıtuğ ise ticaret hayatındaki başarısını oyunculuk sektörüne taşımaya karar verdi. Bir menajerlik şirketi kuran Tatlıtuğ, girişiminin amacını, "Yeni yeteneklere fırsat sağlayıp, onlarla beraber gelişip, yol almak ve sektörde fark yaratmak." olarak belirtti. İPEK TATLITUĞ HAKKINDA Üniversite eğitimine İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile başlayan İpek Tatlıtuğ, ardından iç mimarlık üzerine eğitim aldı. Eğitim hayatını tamamlamasının ardından ticarete atılmayı tercih etmiş ve yakın arkadaşı Esen Şahin ile birlikte, akaryakıt ve demir sektöründe faaliyet gösteren şirketini hayata geçirdi. Hali hazırda faaliyetini devam ettiren şirketinin yanı sıra, 2021 yılında kurduğu menajerlik şirketi ile iş hayatına farklı bir girişimle de devam etmekte. KIZ KARDEŞİYLE FOTOĞRAFI OLAY OLMUŞTU Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan kareler, "Genlere hayran kalmamak mümkün değil!" şeklindeki yorumlara yol açmıştı.
KOCAELİ HABERİ

İlk olarak 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasıyla adını duyuran sonrasında 'Gümüş' adlı dizide canlandırdığı 'Mehmet' karakteriyle oyunculuğa adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, artık ekranların aranılan jönlerinden biri.

AJANS KURDU

'Aşıklar Bayramı' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncunun kız kardeşi İpek Tatlıtuğ ise ticaret hayatındaki başarısını oyunculuk sektörüne taşımaya karar verdi. Bir menajerlik şirketi kuran Tatlıtuğ, girişiminin amacını, "Yeni yeteneklere fırsat sağlayıp, onlarla beraber gelişip, yol almak ve sektörde fark yaratmak." olarak belirtti.

İPEK TATLITUĞ HAKKINDA

Üniversite eğitimine İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile başlayan İpek Tatlıtuğ, ardından iç mimarlık üzerine eğitim aldı.

Eğitim hayatını tamamlamasının ardından ticarete atılmayı tercih etmiş ve yakın arkadaşı Esen Şahin ile birlikte, akaryakıt ve demir sektöründe faaliyet gösteren şirketini hayata geçirdi.

Hali hazırda faaliyetini devam ettiren şirketinin yanı sıra, 2021 yılında kurduğu menajerlik şirketi ile iş hayatına farklı bir girişimle de devam etmekte.

KIZ KARDEŞİYLE FOTOĞRAFI OLAY OLMUŞTU

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan kareler, "Genlere hayran kalmamak mümkün değil!" şeklindeki yorumlara yol açmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.