KARAOSMANOĞLU ONLARI KOCAELİ'DE AĞIRLADI

Güncel 22.11.2021 - 19:29, Güncelleme: 22.11.2021 - 19:46
 

KARAOSMANOĞLU ONLARI KOCAELİ'DE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kendsininde bizzat Yönetim Kurulunda görev aldığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başakn ve Yönetim Kurulunu bugün Kocaeli'de ağırladı.  "Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri" eğitim toplantıları Kocaeli'den başladı. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve Yönetim Kurulu toplantı için geldikleri Kocaeli'de, Kocaeli Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Büyükakın'ı da makamında ziyaret ettiler.. Başkan Büyükakın bu ziyareti  "Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve çok kıymetli üyelerini ağırladık. Kurulumuza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kendsininde bizzat Yönetim Kurulunda görev aldığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başakn ve Yönetim Kurulunu bugün Kocaeli'de ağırladı. 

"Kamu Yönetiminde Etik ve Etik Davranış İlkeleri" eğitim toplantıları Kocaeli'den başladı. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve Yönetim Kurulu toplantı için geldikleri Kocaeli'de, Kocaeli Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Büyükakın'ı da makamında ziyaret ettiler..

Başkan Büyükakın bu ziyareti  "Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör ve çok kıymetli üyelerini ağırladık. Kurulumuza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.