KARAMÜRSEL KORKUTTU! (video)

Güncel 30.11.2021 - 06:24, Güncelleme: 30.11.2021 - 06:46
 

KARAMÜRSEL KORKUTTU! (video)

KOCAELİ HABERİ
Tüm Marmara ile birlikte Karamürsel'de de etkili olan lodos fırtınası nedeniyle denizde oluşan dev dalgalara sahil bandını da aşıp asfalta araç yoluna taşınca evlerinin camlarından bu görüntüyü izleyen Karamürsellilere, 99 depremindeki deniz taşmasını anımsatırcasına korku dolu anlar yaşattı.. Naim Delibaş isimli vatandaş o anların görüntüsünü sosyal medyadan "Karamürsel sahili" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Tüm Marmara ile birlikte Karamürsel'de de etkili olan lodos fırtınası nedeniyle denizde oluşan dev dalgalara sahil bandını da aşıp asfalta araç yoluna taşınca evlerinin camlarından bu görüntüyü izleyen Karamürsellilere, 99 depremindeki deniz taşmasını anımsatırcasına korku dolu anlar yaşattı..

Naim Delibaş isimli vatandaş o anların görüntüsünü sosyal medyadan "Karamürsel sahili" notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.