KARAMOLLAOĞLU YOLU GÖSTERDİ

Siyaset 23.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 23.11.2021 - 13:08
 

KARAMOLLAOĞLU YOLU GÖSTERDİ

Kocaelihaberi
Döviz fiyatlarının sürekli artışı ve TL'nin değer kaybı üzerine bunu bir uluslararası saldırı olarak gösterip "Kurtuluş Savaşı"  ilan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap veren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu twitter sayfasından bunu bir "algı" olarak değerlendirdi.. Temel Karamollaoğlu cevabında şu ifadelere yer verdi; -Zam değil; ‘güncelleme’, -Yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’, -Ekonomik Kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor. Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa “algı yönetimi”dir! Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyor, bunun gayretini veriyoruz. Bunun ilk adımı da problemlerin var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği gibi takla attırmak değil! Biz problemleri biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!
Kocaelihaberi

Döviz fiyatlarının sürekli artışı ve TL'nin değer kaybı üzerine bunu bir uluslararası saldırı olarak gösterip "Kurtuluş Savaşı"  ilan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap veren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu twitter sayfasından bunu bir "algı" olarak değerlendirdi..

Temel Karamollaoğlu cevabında şu ifadelere yer verdi;

-Zam değil; ‘güncelleme’,
-Yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’,
-Ekonomik Kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor. Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa “algı yönetimi”dir!
Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyor, bunun gayretini veriyoruz. Bunun ilk adımı da problemlerin var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği gibi takla attırmak değil! Biz problemleri biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.