KAFTANCIOĞLU'NDAN İLK TEPKİ GELDİ

Dünya 11.06.2022 - 20:42, Güncelleme: 11.06.2022 - 20:42
 

KAFTANCIOĞLU'NDAN İLK TEPKİ GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mahkumiyet kararını onamasına tepki gösteren Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’un rütbelerinin sökülmesine karar verildiği bildirildi. Uzun yaptığı açıklamada, "Bana bir tebligat gelmedi henüz. Haberim yok" dedi. Öte yandan Kaftancıoğlu sosyal medya paylaşımında, "İktidardaki kötülüğün mağdur ettiği sayısız kişinin ise mağduriyeti giderilecek" dedi. Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’un, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verdiği destek nedeniyle rütbesinin sökülmesine karar verildi.  Rütbelerinin sökülmesinin ardından Odatv’den Talha Özmen'e konuşan Sabri Uzun, “Bana bir tebligat gelmedi henüz. Haberim yok. Haber üzerine bir yorum yapmam, görüş bildirmem doğru olmaz” dedi. CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN JET YANIT CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Uzun'un rütbelerinin söküldüğü haberleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaftancıoğlu şunları kaydetti: "Herkes şuna emin olsun ki; CHP iktidarında fikrine katılmasak bile, bir kişi bile fikrini açıkladığı için mağdur edilmeyecek… İktidardaki kötülüğün mağdur ettiği sayısız kişinin ise mağduriyeti giderilecek!"
KOCAELİ HABERİ

Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mahkumiyet kararını onamasına tepki gösteren Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’un rütbelerinin sökülmesine karar verildiği bildirildi. Uzun yaptığı açıklamada, "Bana bir tebligat gelmedi henüz. Haberim yok" dedi. Öte yandan Kaftancıoğlu sosyal medya paylaşımında, "İktidardaki kötülüğün mağdur ettiği sayısız kişinin ise mağduriyeti giderilecek" dedi.

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’un, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verdiği destek nedeniyle rütbesinin sökülmesine karar verildi. 

Rütbelerinin sökülmesinin ardından Odatv’den Talha Özmen'e konuşan Sabri Uzun, “Bana bir tebligat gelmedi henüz. Haberim yok. Haber üzerine bir yorum yapmam, görüş bildirmem doğru olmaz” dedi.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN JET YANIT

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Uzun'un rütbelerinin söküldüğü haberleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaftancıoğlu şunları kaydetti:

"Herkes şuna emin olsun ki; CHP iktidarında fikrine katılmasak bile, bir kişi bile fikrini açıkladığı için mağdur edilmeyecek… İktidardaki kötülüğün mağdur ettiği sayısız kişinin ise mağduriyeti giderilecek!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.