İZMİT VE GEBZE'NİN KANAAT İSİMLERİNDEN MAHMUT CİVELEK'E ZİYARET

Güncel 06.07.2022 - 04:58, Güncelleme: 06.07.2022 - 05:14
 

İZMİT VE GEBZE'NİN KANAAT İSİMLERİNDEN MAHMUT CİVELEK'E ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
kocaelikentkonseyi Başkanı Ali Kormaz, Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Genel Sekreteri Sedat Köse dün hep birlikte Ak parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'e özel iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdi.. Mahmut Civelek, aynı zamanda Ak Parti İzmit eski ilçe başkanı olan Ali Kormaz ve Gebze Bölgesinin hatırı sayılı kanaat önderlerinden birisi olan Ak Parti Gebze Belediye Meclis eski üyesi Mehmet Başaran'ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu oldu vee o anları sosyal medyadan "Kent Konseyi Başkanımız Ali Korkmaz, sekreterimiz Sedat Köse ve çok kıymetli ağabeyimiz Mehmet Başaran misafirim oldu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

kocaelikentkonseyi Başkanı Ali Kormaz, Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Genel Sekreteri Sedat Köse dün hep birlikte Ak parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'e özel iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdi..

Mahmut Civelek, aynı zamanda Ak Parti İzmit eski ilçe başkanı olan Ali Kormaz ve Gebze Bölgesinin hatırı sayılı kanaat önderlerinden birisi olan Ak Parti Gebze Belediye Meclis eski üyesi Mehmet Başaran'ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu oldu vee o anları sosyal medyadan "Kent Konseyi Başkanımız Ali Korkmaz, sekreterimiz Sedat Köse ve çok kıymetli ağabeyimiz Mehmet Başaran misafirim oldu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.